Objednat menu

Rozvoz Ústí nad Labem - menu za 85,-

Akce a novinky

9. 12. 2017

Uzavření výroby v době vánočních svátků 27.-29.12.2017

Oznamujeme uzavření výroby v době vánočních svátků 2017 a to ve dnech středa (27.), čtvrtek (28.), pátek (29.).  Opětovně vaříme od 2.1.2018.    Hezké svátky a děkujeme všem za přízeň.

4. 10. 2017

Řidič

Přijmeme řidiče na zkrácený úvazek. Nejlépe zdravou osobu čerstvě v důchodu. Kontakt v pracovní době do 13h Po–Pá.

12. 6. 2017

Omezená výroba v době prázdnin

Oznamujeme, že v době letních prázdnin, tzn. od 1.7.–31.8.2017 bude naše nabídka omezena na 1 druh polévky (samostatně 19 Kč, v menu 3,-), 2 druhy jídel (55 Kč, pozice 1 a 2), salát (55 Kč, pozice 3) a jedno výběrové jídlo (65 Kč, pozice 4).

Děkujeme za pochopení.

12. 6. 2017

Zdražení balených jídel od 1.září 2017 o 1,-Kč

Oznamujeme, že vzhledem k prokazatelně rostoucím nákladům některých zásadních surovin a stejně tak i kusových obalových materiálů, jsme nuceni od 1. září 2017 zdražit alespoň o symbolickou 1 Kč. Tzn., jak u samotných jídel, tak i menu. Cena 19 Kč za samostatnou polévku zůstává.

Pro upřesnění budou tedy ceny: 56,- za jídlo a 59,- za menu, 66,- za jídlo a 69,- za menu.

Děkujeme za pochopení a věříme, že to pro Vás nebude překážkou a budete s námi i nadále spolupracovat.

20. 1. 2017

Prodloužení času objednávání

Oznamujeme, že jsme prodloužili dobu možnosti objednávání na pondělí a to až do soboty poledního času, tzn. 12:00 hodin.

13. 1. 2017

Informace o rozvozech balených jídel

Prosíme zákazníky o pochopení času rozvozů balených jídel. Naše rozvozy probíhají denně ve všední dny od 9 - 13hod..

Výroba našich jídel je denní, čerstvá, nikoli regenerace zmrazených či chlazených několik dní starých jídel... Proto žádáme zákazníky o pochopení času dovozu.

Vzhledem k denní výrobě, přípravě, balení a expedici je toto časově náročný proces a proto je čas dovozu stanoven takto.

Děkujeme všem zákazníkům za dosavadní přízeň a věříme, že dáte i nadále přednost našemu čerstvému kvalitnímu jídlu před několik dní udržovanými starými a následně regenerovanými jídly od konkurence.