Teplá a studená kuchyně
Studená kuchyně
- obložené bagety, housky, sendviče, chlebíčky
- obložené mísy
- hamburgery, cheeseburgery
- masové a vaječné výrobky
- ovocné a zeleninové saláty
Teplá jídla, balená jídla, chlazená jídla
Denně pro Vás připravujeme čerstvá teplá jídla.
Balená jídla jsou čerstvá, uvařená a balená tentýž den. Doporučená spotřeba balených jídel je v den dovozu, případně při správném uchování při teplotě od 3-8 stupňů je trvanlivost 2 dny.
Balená jídla šokově zchlazujeme na požadovanou teplotu pro zachování kvality jídla.
Při výrobě jídla nejsou regenerována z mraženého stavu ani z týden starých polotovarů.
Výroba různých druhů chlebíčků, malé i velké
Obložené housky
Celozrnné obložené bagety
Obložené bagety
Sendviče
Tradiční česká kuchyně
Vepřový gulášek, kolínka
Vepřové rizoto, sypané sýrem
Balená jídla
Balená jídla
Denně čerstvé
Těstovinový salát s dresingem
Vepřová pečeně v rajské omáčce, houskové knedlíky
Výroba chlebíčků
Filé na kmíně, jasmínová rýže, vařená zelenina
Čočka na kyselo, minipárečky, vejce, kys.okurka, rest.cibulka