Objednat
menu
Tradiční výroba jídel
začíname cibulkou
na polévky a omáčky používáme naše vývary jako základ, zeleninu mraženou a čerstvou
omáčky nevyrábíme z hotových směsí, vše od základu, jak má být...
knedlíky vyrábíme denně, od základu - mouky apod.., nikoli ze směsí, popř. kupujeme od renomovaného domácího výrobce
mletá masa si sami vyrábíme, nekupujeme hotová
buchty a veškeré pečené koláče si vyrábíme sami
zeleninové saláty připravujeme výhradně z čerstvé zeleniny
snažíme se při zahušťování používat minimum mouky
výrazně se snažíme omezovat solení jídel
dietní jídla na pozici 7. v jídelním lístku připravujeme odděleně
veškeré uzeniny a maso máme vzhledem k obratu čerstvé, max. 2 dny staré
nakupujeme denně, nic na skladě
ruční výroba knedlíků
vše začíná u cibulky
ruční výroba chlupatých knedlíků, z brambor
čerstvé brambory od dodavatelů (za kvalitu nejsme schopni ručit...), ruční zpracování a péče
ruční výroba výrobků z masa
poctivá tradiční výroba obalovaných řízků, smažení v oleji na pánvích
do polévek vždy čerstvá petržel
placky jako základ pro přípravu fridátových nudlí, poctivá výroba, nikoli kupování hotových polotovarů
poctivá výroba polévek, od základů
nakládání jídel do misek pro další balení, chlazení a expedici
nakládání jídel do misek pro další balení, chlazení a expedici
poctivá výroba omáček, na obrázku rajská omáčka v hrubém stavu před proceděním