Objednat menu

Rozvoz Ústí nad Labem - menu za 65,-

Tradiční výroba jídel

  • začíname cibulkou
  • na polévky a omáčky používáme naše vývary jako základ, zeleninu mraženou a čerstvou
  • omáčky nevyrábíme z hotových směsí, vše od základu, jak má být...
  • knedlíky vyrábíme denně, od základu - mouky apod.., nikoli ze směsí, popř. kupujeme od renomovaného domácího výrobce
  • mletá masa si sami vyrábíme, nekupujeme hotová
  • buchty a veškeré pečené koláče si vyrábíme sami
  • zeleninové saláty připravujeme výhradně z čerstvé zeleniny
  • snažíme se při zahušťování používat minimum mouky
  • výrazně se snažíme omezovat solení jídel
  • dietní jídla na pozici 7. v jídelním lístku připravujeme odděleně
  • veškeré uzeniny a maso máme vzhledem k obratu čerstvé, max. 2 dny staré
  • nakupujeme denně, nic na skladě
Zvětšit náhled
ruční výroba knedlíků
Zvětšit náhled
vše začíná u cibulky
Zvětšit náhled
ruční výroba chlupatých knedlíků, z brambor
Zvětšit náhled
čerstvé brambory od dodavatelů (za kvalitu nejsme schopni ručit...), ruční zpracování a péče
Zvětšit náhled
ruční výroba výrobků z masa
Zvětšit náhled
poctivá tradiční výroba obalovaných řízků, smažení v oleji na pánvích
Zvětšit náhled
do polévek vždy čerstvá petržel
Zvětšit náhled
placky jako základ pro přípravu fridátových nudlí, poctivá výroba, nikoli kupování hotových polotovarů
Zvětšit náhled
poctivá výroba polévek, od základů
Zvětšit náhled
nakládání jídel do misek pro další balení, chlazení a expedici
Zvětšit náhled
nakládání jídel do misek pro další balení, chlazení a expedici
Zvětšit náhled
poctivá výroba omáček, na obrázku rajská omáčka v hrubém stavu před proceděním